Vakantie in Slagharen

Er even tussenuit samen met de kinderen op een onvergetelijke camping. Het kan op vakantiepark Slagharen. Met toegang tot het attractiepark en Sunny Beach!  Kom gratis naar attractiepark Slagharen en blijf logeren op ons gezellige vakantiepark!

Goedkoop uit met kinderen

Kom op vakantie in Slagharen vanaf € 65,00 per verblijf!

  • Incl. entree pretpark en Sunny Beach
  • 4 dagen met eigen tent of caravan
  • Maximaal 6 personen

Attractie- & Vakantiepark Slagharen

Yihaa! In Attractie- & Vakantiepark Slagharen ga je als een echte avonturier op ontdekkingsreis door het Wilde Westen. Hier beleef je spannende avonturen in meer dan dertig attracties en geniet je van gezellige familieshows. Ben jij een durfal? Dan kan een rit in de spannende Gold Rush niet ontbreken. In maar liefst drie lanceringen vlieg je in no-time van 0 naar 95 km per uur! Alle avonturiers die het liever hogerop zoeken, kunnen onze nieuwste aanwinst Black Hill Ranger Path beklimmen.


De filmliefhebbers kunnen in El Teatro genieten van de nieuwe 4D-film “Yogi Bear”.  Beleef een dag vol onvergetelijke Wild West avonturen voor het hele gezin!Er is een uitgebreid aanbod met diverse activiteiten voor de verblijfsgasten. Tijdens de welkomstshow krijg je alvast een voorproefje van de diverse activiteiten welke je kan doen tijdens jouw vakantie. Je kunt naar de Mini-Disco, The Family Game Show of de bingo. Houd je ervan om raadsels te ontrafelen? Doe dan mee met de spannende speurtocht. Wil je liever wat actiefs ondernemen? Doe dan mee met de diverse sport en spel activiteiten. Zoveel leuks te doen tijdens je vakantie dat je nog veel langer wilt blijven!

Goedkoop uit met kinderen

Sunny Beach

Op de warme dagen kun je verkoeling zoeken in Sunny Beach in de Wigwamwereld. Een waterspeeltuin omgever door strand en heuse palmbomen. Lekker relaxen op de strandbedden en waterpret voor het hele gezin.

Black Hill Ranger Path 

Vanaf 2019 is er een nieuwe attractie in Slagharen, namelijk een adventure trail, genaamd Black Hill Ranger Path. Dit is een plek voor alleen voor echte avonturiers net als John Wallace Crawford en onze Black Hill Rangers.

Het parcours bestaat uit een unieke rollglider, klimwanden en een track met drie niveaus waarop naar hartenlust geklommen en geklauterd kan worden. Tijdens de avontuurlijke tocht over het Black Hill Ranger Path overbruggen avonturiers diverse obstakels om aan de overkant te komen.

Drank- en eetgelegenheden

In het park vind je een grote diversiteit aan themarestaurants en snackbars, zoals Randy’s Pizza & Pasta, Big Jake Dinner House (Western Dinner buffet), County Court (snacks), Chocolate Factory (maak je eigen chocolade), Crazy Horse Saloon en Sitting Bull Saloon.