Sinterklaas bij Fien en Teun

Goedkoop uit met kinderen

Kom eind november naar Avonturenboerderij Molenwaard en vier samen met Fien en Teun het Sinterklaas feest. De boerderij is in de winter helemaal ingericht met leuke, winterse activiteiten,zoals een kinder schaatsbaan en natuurlijk komt Sinterklaas op bezoek met al zijn pieten!

Sinterklaas heeft speciaal voor ons zijn Boerderijpieten uit Spanje meegenomen. Melk de koeien met de Koeienpiet of verzorg de pony’s met de Ponypiet. Ook komt de Sint zelf langs op 16 & 17 november, 23 & 24 november en 30 november & 1 december.

Koop je entree tickets met korting en kom snel op bezoek!

Goedkoop uit met kinderen
Kom snel naar de Avonturenboederij en ontmoet Fien en Teun!
Kaartjes met korting nu voor maar 7,50 p.p !

Video Sinterklaas bij Fien en Teun

Winter op de avonturenboerderij

Vier de winter bij Avonturenboerderij Molenwaard! Van 1 november t/m 31 januari is het ‘Winter op de boerderij’ Maand. Geniet van een heerlijk kopje warme chocolademelk of een lekker broodje boerenrookworst. Ga op de foto met Fien & Teun, maak een mooie pindaketting voor de vogels en beleef nog veel meer echte Hollandse winterse activiteiten. En daar horen natuurlijk ook de winterse feesten bij: Sinterklaas en Kerst. 

Sinterklaas heeft speciaal voor ons zijn Boerderijpieten uit Spanje meegenomen. Melk de koeien met de Koeienpiet of verzorg de pony’s met de Ponypiet. Ook komt de Sint zelf langs op 16 & 17 november, 23 & 24 november en 30 november & 1 december

Als Sinterklaas met zijn boot terug naar Spanje vaart, is het pas echt winter. Bind de ijzers onder en kom, samen met Fien en Teun, schaatsen op de enige echte Fien en Teun Schaatsbaan. En is het eind van het jaar bijna in zicht? Dan komt de Kerstman natuurlijk ook op bezoek: van 26 t/m 30 december is deze vriendelijke man op het park voor een dikke knuffel en vrolijke ho ho ho!

Goedkoop uit met kinderen

Kinderschaatsbaan

Vanaf 1 november t/m 31 januari kan je met je broertjes, zusjes, vriendjes en vriendinnetjes gezellig schaatsen op de kinderschaatsbaan bij de Avonturenboerderij.

Schaatsen voor de kinderen zijn te leen op het park, en zijn inbegrepen bij de entreeprijs tot het park.

Kom snel naar de Avonturen boerderij en koop je tickets met korting!