Sea life met korting

Goedkoop uit met kinderen

Goedkoop naar Sea life met korting

Ga eens een dagje de zee ontdekken in één van de Sea life vestigingen in heel Europa! Bekijk de wereld onder water en beleef een spannend avontuur met haaien, vissen en andere onder water dieren. Sea Life in Scheveningen ken je misschien al, maar ook elders in Europa zijn er prachtige Sea life vestigingen te bezoeken.

Sea life Scheveningen met korting

Ga op ontdekkingstocht in de verrassende onderwaterwereld van SEA LIFE Scheveningen. Hier ontdek je in ruim 45 aquaria de onderwaterwereld en zie je naast bekende vissen als de kabeljauw en de kreeft, ook bijzondere vissen, zoals de roggen en de zeesterren. Sea Life Scheveningen is bijna geheel overdekt dus ook bij slecht weer een ideaal uitje. Een bezoek aan Sea Life Scheveningen duurt ongeveer 1,5 uur.

Nu ook Pinguïns te zien in Sea Life Scheveningen
Sea life schevenignen heeft 10 nieuwe bewoners erbij, namelijk de humboldt pinguïns. Er zijn 2 koppeltjes ( Locke & Kiki en Jip & Janneke) en twee broertjes (Alfred & Luna). De pinguïns kan je twee keer per dag zien wanneer ze gevoerd worden.

Foto’s Sea life scheveningen

Goedkoop dagje weg

Video Sealife Scheveningen

Kom naar Sea life in één van de vestigingen in Europa en ontdek de onderwater wereld van de hele wereld! Van zee tot oceaan.

Korting op Sealife tickets in Europa

Krijg korting op Sea life in Scheveningen, Gardaland, Blankenberge, Oberhausen en München. Boek je kaarten direct online en bezoek goedkoop Sea life in heel Europa!

Sea Life Scheveningen                                           (Binnenkort)

SEA LIFE Gardaland (I) ( € 45.00 )                        NU VOOR MAAR € 36.50

Sea Life Blankenberge (BE)                                   (Binnenkort)

SEA LIFE Oberhausen (DE)                                  NU VOOR MAAR € 19.95

SEA LIFE München (DE)                                       NU VOOR MAAR € 14.51

TAGS

sealife goedkoop, sea life korting, sealife tickets, sealife scheveningen,  korting op sea life, korting op sea life, goedkoop naar sea life , voordeel sea life , goedkope entree , sea life, goedkoop uit met kinderen scheveningen, goedkoop weg in zuid holland, sea life goedkoop, sea life actie, gratis kaarten sea life ,