Goedkope zomer tips

Goedkoop uit met kinderen

Deze vakantie goedkoop een dagje weg

Ga deze zomer goedkoop een dagje weg en kies uit de vele goedkope pretparken, attractieparken met korting en andere aanbiedingen. Waarom tijdens de zomervakantie te veel betalen als je hier alle kortingen op attractieparken, aanbiedingen van pretparken en goedkope dagjes uit kan vinden ? Ga goedkoop uit met kinderen en boek met voordeel een dagje weg! We hebben de leukste aanbiedingen op een rij gezet;

Top 3 goedkope pretparken

In deze top 5 goedkope pretparken vind je de beste aanbiedingen van korting op pretparken in Nederland en België. Boek je entree op een pretpark met korting en ga goedkoop een dagje weg.

01 – Julianatoren met korting

Goedkoop uit met kinderen

Kom naar Julianatoren met korting en geniet van het leuke pretpark in Appeldoorn. Ga naar de shows van Jul en Julia en ontmoet de twee in het echt. Je mag er zelfs mee op de foto! Boek nu je korting op Julianatoren en betaal slechts € 17,50 per persoon en ook nog eens gratis parkeren!

Julianatoren met € 7,50 korting en gratis parkeren

02 – Goedkoop naar Walibi Belium

Goedkoop uit met kinderen

Walibi met 10 euro korting

Maak de mooiste gezinsherinneringen dankzij talrijke sensationele belevenissen voor groot én klein in Walibi Belgium, in de buurt van Brussel. In 2018 verkozen tot Beste Pretpark van België. Krijg nu 10 euro korting op Walibi Begium. Boek je tickets nu!

Walibi met 10 euro korting

03 – Goedkoop naar Bobbejaanland

Goedkoop uit met kinderen

40 attracties voor jong en oud in Bobbejaanland

Gillen op de rollercoasters, chillen in lollige waterattracties en virtual reality rides; ben jij klaar voor een dag vol plezier en adrenaline in Bobbejaanland? Ontzettend leuk voor jong en oud! Boek nu en krijg € 13 euro korting op Bobbejaanland.

€ 13,00 korting op Bobbejaanland

Goedkoop een dagje weg met kinderen

Ga goedkoop een dagje weg met je gezin en geniet deze zomer vakantie van aanbiedingen op attracties, goedkope pretparken en leuke speeltuinen of dierentuinen. Ga uit met korting en ga goedkoop weg deze zomer.

Top 3 Goedkoop dagje weg

Met kinderen weg, maar niet naar een pretpark ? Geniet van een goedkope speeltuin, leuke, maar goedkope ontmoeting met Fien en Teun of een andere leuke attractie met korting.

01- Avonturenboerderij met Fien en Teun

Goedkoop uit met kinderen

Ontdek bij Avonturenboerderij Molenwaard het altijd sfeervolle boerderijleven. Kom samen met Fien & Teun de Hollandse natuur verkennen en de liefste dieren knuffelen! Inclusief shows en ontmoetingen met Fien en Teun! Ga op de foto met de Meet & Great en beleef een dagje op de boerderij met Fien en Teun!

Avonturenboerderij Molenwaard voor maar € 7,50 p.p.

02 – De Waarbeek met korting

Goedkoop uit met kinderen

Dagje familieplezier bij de Waarbeek!

Een dag vol plezier met meer dan 30 attracties bij Attractiepark de Waarbeek! Ideaal voor jonge kinderen en zeker de moeite waard om een keer te bezoeken. Goedkoop een dagje weg naar de waarbeek voor slechts € 7,50 per persoon!

De waarbeek voor maar € 7,50 per persoon

03 – Land van Jan Klaassen

Goedkoop uit met kinderen

Vlakbij Arnhem vind je het gezelligste kinderpretpark van Gelderland: Pretpark Het Land van Jan Klaassen. Neem een kijkje bij het grootste poppentheater van Nederland en beleef een dag vol plezier! Goedkoop een dagje weg met kinderen ? Kom naar het Land van Jan Klaassen met korting!

Land van Jan Klaassen voor maar € 7,50 per persoon!

Goedkoop weg met kinderen

Goedkoop uit met kinderen deze zomer. Geniet van een dagje uit met korting en bespaar veel geld op attractieparken en dag uitjes met de kinderen. Een fijne zomer (vakantie) begint bij goedkoopuitmetkinderen!