Efteling vakantie

Geniet eindeloos van de lange zomerdagen 
Tijdens de zomermaanden komt de Wereld van de Efteling nóg meer tot leven. In het zonovergoten park vind je volop verkoeling in de leukste waterattracties, geniet je van spectaculair entertainment en bewonder je de natuur op haar mooist. Het park is in juli en augustus tot 20.00 uur geopend en op vrijdag en zaterdag zelfs tot 23.00 uur. Zo geniet je samen eindeloos van de lange zomerdagen in de Wereld vol Wonderen.

Ga op vakantie naar de Efteling!
Wil je samen nóg langer genieten? Boek een overnachting, lang weekend of midweek in een van onze sfeervolle vakantiewoningen of sprookjesachtige hotelkamers. Tijdens je hele verblijf heb je onbeperkt toegang tot het park. Zo hoef je niets te missen van de vele attracties, indrukwekkende shows en zomerse lekkernijen.

Toegang Efteling gratis

Bij een overnachting in het Efteling hotel of vakantiepark Bosrijk krijg je de toegang tot de Efteling gratis. Voor iedere nacht krijg je een volle dag gratis toegang op de Efteling! Zo kan je alle attracties uitproberen, lekker de tijd nemen om alles in het sprookjesbos te zien en zo volop genieten van de wonderen wereld van de Efteling.

Goedkoop uit met kinderen

Gratis toegang Efteling

Bij een overnachting in het Efteling hotel, of vakantiepark Bosrijk

Bezoek gratis de Efteling en blijf lekker slapen op vakantiepark Bosrijk of in het Efteling hotel. Bezoek alle dagen het pretpark, geniet van je supper leuke vakantie en ontmoet je sprookjes helden op de camping, in het hotel en natuurlijk in de Efteling!

Gratis naar de Efteling bij een overnachting

Kom één of meer dagen naar de Efteling en overnacht in het sfeervolle Efteling hotel of het fraaie vakantiepark Bosrijk. Beide zijn sprookjesachtige slaapplaatsen, waar je direct je sprookjes figuren uit de Efteling kan ontmoeten! Daarnaast krijg je bij een overnachting in het hotel of op het vakantiepark ook nog eens gratis entree op de Efteling! Een super leuk lang weekend weg, of een midweek met alle dagen naar de Efteling, helemaal gratis erbij!

Last minute acties, vroegboek actie’s ? Kijk snel naar onze aanbiedingen;

Vakantiepark Bosrijk

Op loopafstand van het Efteling Park ligt midden in de bossen dit royaal opgezette vakantiepark. Ontspan in alle rust aan het water, een gezellig dorpsplein of in een vrijstaande woning tussen de bomen en geniet van onbeperkt toegang tot de Efteling. In Vakantiepark Efteling Bosrijk vind je luxe en sfeervolle vakantiewoningen, appartementen en groepsaccommodaties. Sommige accommodaties hebben een sauna of bubbelbad en de bedden zijn bij aankomst altijd voor je opgemaakt.

Efteling hotel aanbiedingen

Op slechts 5 minuten lopen van het Efteling Park staat het Efteling Hotel. Voorzien van alle luxe en comfort van een viersterrenhotel. Strijk neer in een van de 20 betoverende themasuites zoals de Doornroosje Suite of De Vliegende Hollander Suite. Of verblijf in een van de comfortkamers of ruimer opgezette Junior Suites. Allemaal inclusief onbeperkt toegang tot de Efteling. Kinderen mogen zelf aan de balie inchecken. Aan luxe heb je hier geen enkel gebrek!

Toegang Efteling gratis

Bij een overnachting in het Efteling hotel of vakantiepark Bosrijk krijg je de toegang tot de Efteling gratis. Voor iedere nacht krijg je een volle dag gratis toegang op de Efteling! Zo kan je alle attracties uitproberen, lekker de tijd nemen om alles in het sprookjesbos te zien en zo volop genieten van de wonderen wereld van de Efteling.

TAGS

Gratis efteling toegang, gratis naar de efteling, overnachten efteling, bosrijk met efteling, efteling hotel met gratis toegang, last minute efteling, goedkope vakantie