Slagharen met flinke korting

Goedkoop uit met kinderen

Ga naar slagharen met flinke korting, nu koop je al een entree bewijs voor slagharen voor de helft van de originele prijs! Ga naar attractiepark Slagharen met korting tot wel 50 procent en boek je tickets nu online!

Goedkoop uit met kinderen

Echte avonturiers gaan in Attractie- & Vakantiepark Slagharen op ontdekkingsreis door het Wilde Westen. In Attractiepark Slagharen, voorheen ponypark Slagharen, beleef je de hele dag spannende avonturen in meer dan dertig attracties en geniet je van gezellige familieshows!

Kom naar Slagharen met korting

Spanning in Slagharen

Ben jij echt een stoere durfal? Dan moet je een ritje maken in de spannende Gold Rush ! Deze rit mag niet ontbreken, want hier in ga je in maar liefst drie lanceringen in no-time van 0 naar 95 km per uur! Bekijk de video van de Gold Rush en kijk of je durft te komen naar Slagharen !

Ben jij toch meer een avonturier en zoek je het liever hoger op? Beklim dan als een echte ranger onze nieuwste aanwinst Black Hill Ranger Path. Tijdens je boottocht langs woeste watervallen in het Wild West Adventure kun je wilde dieren spotten of vergeten goudzoekers tegenkomen.


Wil je na alle spannende avonturen even rustig bijkomen? Neem dan plaats in American Circus Theater en geniet van de spectaculaire show waarin Alex de Brandweerman spannende stunts uithaalt. Door zijn klungeligheid komt hij in grappige situaties terecht waardoor je gegarandeerd hard om moet lachen.

Randy en Rosie Shows

Wist je dat onze leukste inwoners van het park een eigen show hebben? In deze spannende Randy & Rosie show beleven zij spannend avontuur in de meest gezellige saloon in het park. Kom naar de show en ga samen met Randy & Rosie op avontuur. De echte filmliefhebbers kunnen in El Teatro genieten van de nieuwe 4D-film “Yogi Bear. Beleef een dag vol onvergetelijke Wild West avonturen voor het hele gezin!

Goedkoop uit met kinderen

Black Hill Ranger Path

Ben jij een echte avonturier zonder hoogtevrees? Dan is Black Hill Ranger Path de perfecte uitdaging voor jou! Om de overkant te bereiken van deze adventure trail moet je maar liefst 36 obstakels trotseren.  Het parcour bestaat uit vier verschillende onderdelen. Voor de klimliefhebbers is er maar liefst 8 meter hoge klimwand waar naar hartenlust geklommen kan worden. Vlieg naar beneden van maar liefst 115 meter lange lollglider.