Waarbeek all inn review

De waarbeek geeft je voor € 14,50 p.p. een All inclusive arrangement aan waarbij de toegang en eten en drinken bij in zitten. De vraag is altijd of een bezoekje aan het pretpark in dit concept ook echt de moeite waard is. We zijn er op bezoek geweest en dit zijn de bevindingen.

Met korting betaal je slechts € 11,00 p.p. all inclusive!

Goedkoop uit met kinderen

Over de waarbeek

Anno 2019 bestaat de Waarbeek 95 jaar en is het getransformeerd tot een waar Attractiepark. De Waarbeek heeft door de jaren heen een grote variëteit aan attracties erbij gekregen, zoals: de Botsauto’s, de Hully Gully,  de Bungee en de Toffe Twister. Voor de kleintjes zijn er de Lazy Pompoen, de Eendencarrousel en de Spoortrein. En dit attractie aanbod blijft uitbreiden! Sinds enige tijd bied het park een unieke all inclusive formule, zo kun je niet alleen genieten van alle attracties en speeltoestellen, maar ook smikkelen van onbeperkt fruit, belegde broodjes, friet, snacks, sauzen, soep van de dag, koffie, thee, limonade en waterijs.

Ervaringen All inclusive De waarbeek

Aangekomen bij het park blijkt dat het wat onduidelijk is. Het park is los van het restaurant waar je all inn kunt eten en drinken. Je krijgt een bandje om, maar dit betekend dat je heel de tijd het park in en uit moet om je gratis eten of drinken te gaan halen. Er is weinig gebrek aan eten, dat moet ik wel zeggen. Je kunt je broodjes zelf samenstellen en later op de dag liggen de bakken vol met friet, snacks en meer!

Het park zelf is verouderd. De attracties zouden met een likje verf er een stuk aantrekkelijker uitzien. Toch zijn de meeste attracties wel lek voor kinderen tot de leeftijd van 12 jaar. Een ander pluspunt is dat het park rookvrij is, hoewel er wel twee verdekte rookzones zijn.

Wat opvalt is dat er vaak (te) jonge mensen bij de attracties staan, wat mij persoonlijk niet altijd een veilig gevoel geeft voor mijn kind. Maar verder is het een leuk park met misschien wat oudere, maar wel heel veel attracties heeft. Je kan je er best een hele dag vermaken.

Is de Waarbeek all inn de moeite waard?

Jazeker. Je moet geen Efteling verwachten voor dit geld. Maar een leuke en betaalbare dag met je kinderen is het zeker wel! Dat je het park af moet voor je gratis consumpties is niet handig, maar dan kan je best om heen werken. De theatershow is ook erg leuk en de consumpties op het park zijn best betaalbaar.

Voor en nadelen Waarbeek

Voordelen

  • Betaalbaar all inclusive concept
  • Leuke attracties voor jonge kinderen
  • Groot aanbod van attracties
  • genoeg te eten en drinken in all inn concept
  • Rookvrij park

Nadelen

  • Verouderd
  • Betaald parkeren (€ 4,95 per dag)
  • Je moet park af voor de gratis consumpties