Verkeers- en Attractiepark Duinen Zathe Review

Wanneer je een toegangskaartje koopt voor het Verkeers- en attractiepark Duinen Zathe krijg je voor € 15,50 per persoon een compleet All-inn concept aangeboden. Hiervoor krijg je de hele dag;

 • Toegang tot het park
 • Koffie, thee en frisdrank gratis
 • Belegde broodjes, friet, snacks en een ijsje gratis
 • Gratis parkeren

Een betaalbaar dagje uit, zeker als je met meerdere kinderen wilt gaan, en je weet van te voren wat je kwijt bent aan je bezoek aan het park in Appelscha. Zeker voor jonge kinderen in het zeker de moeite waard!

Zeker als je de kaartjes met korting koopt voor maar € 13,50

Ervaringen Duinen Zathe verkeersrpark

Je moet er, als je niet in het noorden van het land woont, wel een eindje voor willen rijden. Appelscha ligt op de rand van Friesland, een half uurtje boven Zwolle. Maar daar eenmaal aangekomen is het wel de moeite waard.

Verwacht geen groot pretpark, maar het is ook geen uitgebreide speeltuin, zoals je vaak bij de budget uitjes van onder de vijftien euro ziet. Het park is in de laatste jaren opgeknapt en er is flink geïnvesteerd in nieuw attracties. Deze variëren van botsauto’s tot rollercoaster en van (indoor) speeltuin tot water bots voertuigen en zweefmolens. En natuurlijk het grote verkeersplein waar ze zelfs hun echte rijbewijs kunnen halen!

Het is een zeer kindvriendelijk park, zeker voor kinderen tussen de 3 en 13 jaar oud. Het leuke is dat ze in bijna alle attracties mogen en vaak ook alleen! Hoe spannend is dat!

Het All-inclusive buffet ervaring

Je krijgt frietjes, snacks, broodjes, soep en ijsjes gratis! Net als limonade, koffie en thee. Maar verwacht er niet te veel van. Het is voldoende, zeker voor de prijs die je betaald, maar de limonade komt uit zakken in machines en bij de ijsjes was er tijdens ons bezoek maar één keuze! De kwaliteit van het eten is gewoon goed. De rest moet je natuurlijk gewoon kopen in de winkel, met 3 euro voor een flesje bier of cola, maar redelijke prijzen voor Slush, ijsjes en snoepgoed.

Overigens zou ik de portemonnee wel gewoon meenemen, er staan een aantal speel automaten waar een euro in moet en het rijbewijs halen kost ook 3 euro extra.

Voor en nadelen Duinen Zathe verkeersrpark

Voordelen

 • Betaalbaar dagje uit
 • Geschikt voor kleine kinderen
 • Leuke attracties, voldoende voor een dag vertier
 • All in, dus geen gesjouw met koelboxen en tassen
 • rookvrij park ( er is wel een afgeschermde rookzone)
 • voldoende ruimte (zeker met de corona beperkingen)

Nadelen

 • Best afgelegen in Friesland
 • Personeel is erg jong (scholieren)
 • Geen duidelijke EHBO post
 • All inn buffet is wat schaars

Is Verkeers- en Attractiepark Duinen Zathe de moeite waard? Complete review.


Jazeker. Voor het geld wat je betaald aan de entree, en zonder of met weinig extra kosten is het park zeker de moeite waard om een keer naar toe te gaan! Wij hadden een hele leuke dag met onze dochter van 6 jaar! Vergeleken met andere All-in concepten was het kwalitatief redelijk, al mag het aanbod en de keuze iets ruimer. Wanneer je een vakantie boekt in de buurt van Friesland, of je gewoon een leuke, lange autorit wil maken, dan is het zeker de moeite waard om een keer naar toe te gaan!

tot slot, wij waren er in juni 2020, tijdens de Corona maatregelen. Hierdoor kan aanbod beperkter zijn geweest. Overigens hield het park zich keurig aan alle RIVM regels en konden we heel goed genieten van onze dag uit!

Kaarten met korting kopen voor deze leuke dag uit? Klik hier!