Avonturenpark Molenwaard review en ervaringen

Avonturenpark Molenwaard kreeg in het eerste jaar van hun bestaan al direct een ANWB prijs voor leukste uitje! En dat is niet voor niets, want het is zeker een leuk uitje. Betaalbaar en geschikt voor de jongste kinderen.

In het voormalige ooievaarsdorp in het plattelands dorp Groot-Ammers heeft van Hoorne een compleet nieuw attractiepark opgezet. Een eenvoudig concept, maar zeer effectief zo is gebleken. Alles in het Avonturenpark draait om de boerderij en het land leven op het platteland. Omlijst met boer en boerinnetje Fien en Teun!

De entree is € 14,75 p.p. maar je koopt ze al met korting voor € 11,00!

Alles over leven op de boerderij

Alles draait, zoals genoemd, om de boerderij. Er zijn dus ook veel dieren, je kunt er paard rijden en de kinderen kunnen spelenderwijs hun boerderij diploma halen! Alle spelen en shows draaien om de boerderij en zijn leuk, maar vooral ook leerzaam.

Fien en Teun shows

Fien en Teun, bekend van RTL televisie, zijn dagelijks aanwezig op het park, met shows en natuurlijk voor een meet & greet en foto momenten! Hoewel je als ouders de liedjes niet meer uit je hoofd krijgt, genieten de kids zichtbaar van de twee grote poppen. Uiteraard is er van alles te koop met de twee figuren erop, maar ook wel weer vaak origineel en educatief bedacht.

Daarnaast zijn er thema maanden en bezoeken ook andere bekende figuren uit de van Hoorne stal het park, zoals Kikker, Dikkie dik en pepa big!

Voor en nadelen Avonturen boerderij Molenwaard

Voordelen

  • Betaalbaar dagje uit
  • Leuk en educatief voor de kinderen
  • Klein en overzichtelijk
  • Leuke shows van o.a. Fien en Teun

Nadelen

  • Betaal parkeren (best prijzig in vergelijking met de toegang)
  • Horeca is niet goedkoop
  • Bewegwijzering in nog niet optimaal

Is Avonturenpark Molenwaard de moeite waard?

Ja. Het is een leuk dagje uit met jonge kinderen. Geschikt voor de basisschool leeftijd. Ze leren veel over het leven op de boerderij en in de natuur en kunnen aan alle dingen deelnemen. De shows zijn leuk om naar te kijken en het rijden op een paard, het bootje varen en de molen bezoeken zijn echt hele leuke dingen om te doen met je kinderen.

Bezoek Avonturenpark molenwaard met korting en betaal maar € 11,00 p.p

Goedkoop uit met kinderen