Plopsa parken met korting

Goedkoop uit met kinderen

Waar kan je de kinderen een hele dag vermaken, indoor en buiten? Met super leuke figuren, bekend van tv ? Studio 100 geeft dit jaar super leuke korting op de Plopsa pretparken in Nederland en Belgie! Betaal ruim 35 % minder voor entreekaarten voor Plosaland De Panne, coevoorden Indoor of Plosaland in Hasselt!

Tijdelijke aanbieding

Goedkoop uit met kinderen

7 euro korting op Plopsa Coevorden

Bestel nu pre-sale entree kaarten voor Plopsa indoor Coevorden en krijg 7 euro korting!

Plosaland – ontmoet je helden van studio 100

Ontmoet Bumba, of Maya de bij. Dans met K3 of ga naar de shows van kabouter Plop en zijn vrienden. Studio 100 heeft heel veel bekende televisie figuren in huis en je komt ze allemaal tegen in de vele pretparken van Plopsaland. Daarnaast zijn er attracties voor groot en klein en is een dagje Plopsa een hele belevenis!

12,50 euro korting op Plopsaland De Panne !

Krijg 12,50 euro korting op Plopsaland De Panne ! Beleef een dag speelplezier met de kinderen. Klik hier voor direct 12,50 korting op de entree van Plopsaland De Panne.

Bij Plosaland is heel veel te doen, bekijk de video voor een impressie:

Goedkoop uit met kinderen

Goedkoop naar plosa Coo

Plopsa? Altijd dikke pret! Samson & Gert, Kabouter Plop, Piet Piraat, Mega Mindy, Bumba, Maya, Wickie en al hun vrienden staan te popelen om je welkom te heten in Plopsa Coo. Klik hier voor bijna een tientje korting!

Korting op Plopsa Indoor

Goedkoop uit met kinderen

Plosa Indoor Coevorden met korting

Plopsa? Altijd dikke pret! Samson & Gert, Kabouter Plop, Piet Piraat, Mega Mindy, Bumba, Maya, Wickie en al hun vrienden staan te popelen om je welkom te heten in Plopsa Indoor Coevorden. Klik voor 7 euro korting

Goedkoop uit met kinderen

Korting op Plopsa Indoor Hassel

Samson & Gert en al hun vrienden staan te popelen om je welkom te heten in Plopsa Indoor Hasselt. Klik hier voor 7 euro korting op de entree van Plopsa Hasselt.