Korting op Beekse Bergen

Goedkoop uit met kinderen

Kom dit jaar naar Safaripark Beekse Bergen en kom speuren naar leeuwen, olifanten en neushoorns tijdens een echte safari. Beleef de Afrikaanse safari te voet, ga op safari met de boot, de bus of maak de safari in uw eigen auto. Strijkt er een vleugel langs uw wang? Verroer u niet, maar geniet van de roofvogelshow. Laat u verrassen door nieuwsgierige giraffen, kijk uit voor overstekende zebra’s en vergaap u aan de nijlpaarden en krokodillen. U beleeft het allemaal met één entreebewijs. Krijg nu direct korting op Beekse Bergen en boek je tickets gemakkelijk online.

Goedkoop uit met kinderen

Online Tickets Beekse Bergen

Boek voordelig Beekse Bergen tickets en krijg direct korting op een bezoek aan Beekse Bergen. Daarnaast heeft online boeken meer voordelen;


• Online tot € 7,50 korting op tickets;
• Geen wachtrij voor online tickets;
• 4 safarivormen voor 1 prijs;
• Ruim 1.400 dieren in een natuurlijk omgeving;
• Enige wildlife park in de Benelux waar je de ‘Big Five’ kunt spotten: de neushoorn, olifant, luipaard, buffel en leeuw.

Goedkoop uit met kinderen

Op safari met korting

Kom oog in oog te staan met ruim 1400 wilde dieren in Safaripark Beekse Bergen. Bewonder de uitgestrekte vlaktes te voet, kies voor avontuur met je eigen auto, stap in de safaribus voor een leerzame reis of ontspan tijdens een prachtige boottocht. Verken de schoonheid van de savannes, bosgebieden en haar indrukwekkende bewoners zoals leeuwen, olifanten en giraffen en verwonder je over de veelzijdigheid van onze adembenemende natuur.

Foto’s Safaripark

Safaripark Beekse Bergen

Prikkel al je zintuigen en ga op safari! Verken de schoonheid van de savannes, bosgebieden en haar indrukwekkende bewoners; sta oog in oog met leeuwen, olifanten en giraffen en verwonder je over de veelzijdigheid van onze adembenemende natuur.

Ga op avontuur met je eigen auto, bepaal zelf je tempo en spot de ruim 1450 wilde dieren. Of stap op de boot voor een prachtige tocht over het water en begroet de dieren aan wal. Je kunt ook kiezen voor een bussafari, waarin je leuke en spannende weetjes over de bijzondere dieren in het park leert. Liever zelf op pad? Trek je wandelschoenen aan, verken de uitgestrekte vlaktes en ontmoet de dieren in hun habitat.

Prijzenkast Safaripark

Safaripark Beekse Bergen is door recensiewebsite Zoover verkozen tot beste dierenpark van Nederland. In april 2017 heeft het safaripark de Diamond ThemePark Award voor ‘Beste dierenpark van Nederland 2017’ gewonnen. Ook de geboorte van het Afrikaanse olifantje Madiba werd bekroond met de titel ‘Mooiste geboorte’ en de bussafari won de award voor het ‘Leukste avontuur in de zoo’.

Speelland met korting

Naast het Safaripark ligt Speelland Beekse Bergen, Hier moet je een apart kaartje voor kopen, maar is ook zeker leuk voor een goedkoop dagje weg.