Paw Patrol live

Kom kijken en ontmoet de helden van Paw patrol ! Ben jij klaar voor actie? Geniet samen met het gezin van de grootste internationale theatervoorstelling PAW Patrol Live!

Ga in deze spectaculaire show samen met jouw favoriete PAW Patrol Pups op een heldhaftig, muzikaal avontuur. De enorm populaire Pups, bekend van Nick Jr., zijn alleen eind juli tot begin september 2019 in een selectief aantal grote theaters te zien, met een Nederlandse cast en volledige Nederlands gesproken.

Boek nu je tickets met korting (vanaf € 15,00 p.p.)

Goedkoop uit met kinderen
  • Geschikt voor kinderen vanaf 2 jaar 
  • Geniet van een unieke voorstelling boordevol avontuurlijke actie, liedjes en humor
  • Populair van Nick Jr. 
  • Exclusief in Nederland en België te zien! 
  • Met Nederlandse cast en volledig Nederlands gesproken 
  • Ontmoet jouw favoriete pups na afloop tijdens een korte meet & greet! 

Paw Patrol meet and greet

Na de show kan je de helden van Paw Patrol ontmoeten tijdens de Paw Patrol Meet and greet. Ga op de foto met je favoriete Paw Patrol held !

Het verhaal 

In PAW Patrol Live! “De Grote Race” is de dag van de Grote Race in Avonturenbaai aangebroken! Het wordt een spannende strijd tussen burgemeester Goodway en burgemeester Humdinger. Terwijl de sluwe burgemeester Humdinger klaar staat om te starten, blijkt burgemeester Goodway plots spoorloos te zijn verdwenen. Snel roept Ryder de hulp in van Marshall, Chase, Skye, Rubble, Rocky, Zuma en Everest. Kunnen zij burgemeester Goodway op tijd vinden? 

Geen klus te groot, geen pup te klein… Deze unieke voorstelling boordevol avontuurlijke actie, energieke liedjes en hilarische humor is geschikt voor de hele familie én een mooie eerste kennismaking voor kinderen met live-theater. Net als in de tv-serie zullen ook in deze show belangrijke sociale vaardigheden, zoals samenwerken en problemen oplossen, aan bod komen door het teamwork en de unieke vaardigheden van de zeven Pups.

PAW Patrol is niets te dol! Dus komen een aantal pups na de show nog naar de foyer van het theater om met de kleine theaterbezoekers op de foto te gaan.

Video Paw Patrol Live

Kaarten Paw patrol live theater voorstelling

Boek nu je kaarten voor Paw Patrol Live met korting. De kaarten zijn in verschillende prijs klasse te koop, en al vanaf 15 euro per persoon!

Tags

Kindertheater, paw patrol, musical, kindervoorstellingen