Goedkoop sprookjesbos

Goedkoop uit met kinderen

Goedkoop sprookjesbos in Valkenswaard

De efteling te duur om alleen met je kleintje naar het sprookjesbos te gaan ? Een goed en goedkoop alternatief is het sprookjesbos in Valkenswaard, daar komen fantasie en werkelijkheid elkaar tegen in het Sprookjesbos . Ontdek de tijdloze sprookjes, leuke attracties en vele speelmogelijkheden en breng een bezoek aan het sprookjes bos. Goedkoop een dagje uit met kinderen ? Kom naar het sprookjesbos in Valkenswaard!

Goedkoop uit met kinderen

Speeltuin en sprookjes

Op zoek naar een betaalbaar en leuk uitje met de kinderen? Ontdek het Sprookjesbos in Valkenswaard en ga met je kinderen spelenderwijs alle bekende sprookjes ontdekken. In de speeltuin kunnen ze klimmen, draaien, vliegen, glijden of gewoon met zand spelen. Voor de wat oudere kinderen is een een leuk potje schaak of petanque. Met het hele gezin zwieren en zwaaien in de draaimolen of samen over de balanceerdraak… Maak kennis met de vele bosbewoners en ontdek de sprookjes van dichtbij. Bekende sprookjes figuren zoals Doornroosje en Sneeuwwitje ontmoet je in het sprookjesbos. MIsschien kom je Klein Duimpje tegen of de Bremer Stadsmuzikanten. Leer van de prachtige sprookjesverhalen en geniet met het hele gezin van de prettige geborgenheid in het Sprookjesbos!

Foto’s sprookjesbos Valkenswaard

Goedkoop sprookjesbos

Het sprookjesbos is een goed alternatief voor een goedkoop dagje weg met je kinderen. Een dag plezier met een betaalbaar entree bedrag;

Video sprookjesbos Valkenswaard

Bekijk de video voor een sfeer impressie en kom in de stemming voor een bezoekje aan het sprookjesbos Valkenswaard;

Adres Sprookjesbos Valkenswaard

Heunsbergerweg 11
6301 BN Valkenburg aan de Geul

www.sprookjesbos.nl