Dolfinarium actie

Goedkoop uit met kinderen

Kom naar het Dolfinarium en ontmoet de springende dolfijnen, bekijk de kolossale walrussen, geniet van al die bulderende zeeleeuwen en lach om de hobbelende zeehonden. Wij hebben een leuke dolfinarium actie, dus bezoek nu de shows en leer alles van de waterdieren die het Dolfinarium bewonen. Bekijk de bijzondere bruinvissen en ervaar hoe roggen en haaien aanvoelen! Aan het eind van de dag weet jij alles over deze unieke dieren. Kom naar het dolfinarium met korting en boek voordelig je tickets online!

Goedkoop uit met kinderen

Dag vol plezier in Dolfinarium

Met negen educatieve voorstellingen, vier speeltuinen en de nieuwe waterattractie ‘Waterpret’, heb je met je hele familie een dag vol plezier. Samen een dag lang lekker spelen, ontdekken, verwonderen en genieten. Wat wil je nog meer?

Goedkoop uit met kinderen

Waterpret

Is het mooi weer? Kom dan lekker glijden bij Dolfinarium! In de waterspeeltuin kan je je helemaal uitleven op de waterglijbanen. Roets je op hoge snelheid naar beneden of glijd een rondje door de kronkelende baan. Voor de jongere kinderen (vanaf 3 jaar) is er de kleinere waterspeeltuin vol glijbanen. Rondom de waterspeeltuin is een ligweide met ligbedden zodat je heerlijk in de zon kan liggen.

Dolfinarium foto’s

Korting op Dolfinarium

Bekijk deze Dolfinarium actie en boek nu met korting Dolfinarium en bespaar veel geld.

Goedkoop uit met kinderen

tags

Dolfinarium actie, goedkoop dolfinarium, korting dolfinarium, dolfinarium met korting, goedkoop weg met kinderen, goedkoop dagje weg, goedkoop dolfijnen kijken, leuke uitgaan tips, korting acties, dolfinarium harderwijk,