Dierenpark Amersfoort

Goedkoop uit met kinderen

DierenPark Amersfoort is dé dierentuin voor kinderen. Kom op bezoek bij olifantjes Yunha en Thabo, duik op tussen leeuwen en maak letterlijk een vlucht als een ooievaar. In dit park ontmoet je de dieren wel heel dichtbij en kom je van alles te weten over de dierbewoners.

DinoAdventures Extreme

Een duister bos. Een mysterieuze vondst. Een bloedstollend avontuur tussen dinosaurussen. Durf jij het aan? Kom dan naar DierenPark Amersfoort.

30 procent korting? Klik hier en betaal maar € 14,00 p.p. !

Speeltuinen in de dierentuin

LEEF JE UIT IN DE SPEELTUIN

Schommel hoger en hoger, zwier van de glijbaan en wees lekker creatief in de zandbak. Jij kunt je helemaal uitleven in één van de speeltuinen en lekker bijkomen aan de picknicktafels. Raak je niet uitgespeeld maar wil je óók nog meer dieren zien? Dan hebben wij goed nieuws: eigenlijk kun je je in het hele park flink uitleven, dankzij onze Klim Alles-route. Leuk!

ONDERDOOR, BOVENLANGS, ACHTEROM …

Klim omhoog naar de parkietenvolière, klauter over de beer, glij langs de hyena’s en duik op bij de leeuwen. Stap op een vlot tussen de vogels in Snavelrijk en vaar over de Expeditie-rivier om al het leven in de Grote Wildernis te spotten. Jij staat oog in oog met de dieren en beleeft het park op een wel héél bijzondere manier.

Korting op dierenpark Amersfoort

Goedkoop uit met kinderen
Klik op het loge voor 30 procent korting op het dierenpark