December tips

Goedkoop uit met kinderen

Het is bijna december, maand van gezelligheid en samen zijn. Wat is er dan leuker om met elkaar naar een Sinterklaas show te gaan, of lekker kerstshoppen op één van de leuke kerstmarkten in Europa? Ga met de feestdagen goedkoop uit en boek nu de leukste dagjes uit in december.

Leukste dagjes uit in december

Welk kind verheugd zich niet op Sinterklaas en welk gezin ziet er niet uit naar de gezellige donkere dagen voor kerst ? Gezellig met elkaar er op uit in de feestmaand tegen een betaalbare prijs? We zetten de leukste dagjes uit in december voor je op een rij.

Sinterklaas shows

Sinterklaas ontmoeten ? Dansen met zijn pieten, genieten van een te gekke sinterklaas shows? Dit zijn de leukste suggesties voor dit jaar;

Sint on ice, het grootste Sinterklaasfeest van Nederland!

Het grootste Sinterklaasfeest van Nederland op het ijs! Geniet van het Oer-Hollandse feest terwijl de kinderen op het puntje van hun stoel zitten en alle Sinterklaasliedjes meezingen.Met in de hoofdrol Jim van Bakkum

Goedkoop uit met kinderen
In de één uur durende show nemen de Sint en zijn pieten je mee op een verrassend schaatsavontuur. Laat je verwonderen over de schaatsstunts van de professionele pietenschaatsers . Zing mee met de leukste sinterklaasliedjes
Een unieke show die nog niet eerder in Nederland te zien is geweest!

Koop nu je kaarten voor Sint on Ice vanaf € 14,75

Het Landgoed van Sinterklaas

“Oh kom maar eens kijken…” Sinterklaas en zijn Pieten maken er op Duinrell samen met de bezoekers één groot feest van. Een gezellig dagje weg bij het Landgoed van Sinterklaas!

Goedkoop uit met kinderen
Entreeticket voor het Landgoed van Sinterklaas in Duinrell (t.w.v. €20)
Inclusief toegang tot het park vanaf 13:00 uur.
Voor de show van zondag 1 december om 12:30 mag je vanaf 12:00 uur het park op,
voor de show van 11:30 mag je vanaf 11:00 het park op
Zing en swing mee met de leukste Sinterklaas hits gezongen door zangeres Sita
tijdens het SiSaSinterklaasconcert. Natuurlijk komt ook de Sint zelf langs
Bekijk de Pieten Parade met De Pieten, Sinterklaas én Rick de Kikker om 13:30 
Bezoek het huis van Sinterklaas, Geniet van verschillende attracties en ga op de foto
met het paard van Sinterklaas !

Bestel kaarten voor het landgoed van Sinterklaas voor maar € 12,50

De Grote Sinterklaasshow

Dit jaar komt De Grote Sinterklaasshow naar Sports Planet in Westervoort. Het belooft opnieuw een spetterende, interactieve show te worden.


Van het enige echte Pieten-showballet tot herkenbare liedjes, een hilarische buikspreek-act en nog veel meer… Alles is uit de kast gehaald om van De Grote Sinterklaasshow een spetterend feest te maken. DJ Piet zorgt dat iedereen lekker in de stemming komt en natuurlijk kan een verrassingsoptreden voor Sinterklaas ook niet ontbreken.

Goedkoop uit met kinderen

Op de foto met Sinterklaas

Op de foto met Sinterklaas! Vergeet zeker je fototoestel niet, want na de show is er een Meet & Greet met Sinterklaas en zijn Pieten.

Koop nu je kaarten voor de grote Sinterklaasshow voor € 9,95

Tips voor de kerst vakantie

Tijdens de kerst vakantie leuke dingen doen met je gezin ? Ga naar een kerstmarkt, bezoek een kerstcircus of ga Dino’s kijken tijdens de kerstvakantie. De leukste dagjes weg in december op een rij;

World of Dino’s tijdens de kerst

Oog in oog met brullende Dino’s tijdens World of Dinos

Meer dan 80 levensgrote en bewegende dinosaurussen veroveren Den Bosch tijdens de kerstvakantie. Geniet van 21 december tot en met 5 januari 2020 van de World of Dinos in de Brabanthallen.

Goedkoop uit met kinderen
De grootste dino expo van Europa!
Ruim 80 levensechte, bewegende dino’s die op ware grootte tentoongesteld zijn in decors die passen bij hun natuurlijke leefomgeving – Gratis speurtochten
Een filmzaal waar doorlopend educatieve documentaires te zien zijn
Een kolossaal dino springkussen, rides, opgravingen en andere attracties

Bestel je tickets voor World of dino’s met korting en betaal maar € 14,50 p.p.

Uit in december

Kerstcircus met korting

Goedkoop uit met kinderen

Er zijn verschillende leuke kerst circussen in heel het land. Van het grote kerst circus in Ahoy tot de kleinere elders in het land. Bezoek een kerst circus met korting en beleef de magie van het echte circus met je kind.

Winter circus Utrecht

Een familieshow vol acrobatiek, romantiek en humor bij Wintercircus Utrecht. Een fantastische familieshow vol acrobatiek, romantiek en humor. Een ideaal uitje in de kerstvakantie! Geniet van Wintercircus Utrecht in de periode van 21 december 2019 t/m 5 januari 2020.

Kerstcircus Den Haag

Kijk je ogen uit en laat je betoveren bij Groot Kerstcircus Den Haag! Van 21 december 2019 tot en met 5 januari 2020 kun je weer genieten van het Groot Kerstcircus Den Haag. De ultieme familieshow tijdens de kerstvakantie! Komt dat zien!

Kerstcircus Ahoy

 In het sfeervolle Ahoy Theater verzamelt zich dan de crème de la crème van de internationale circuswereld. Van 21 t/m 30 december trakteert een groot aantal topartiesten uit alle windhoeken het hooggeëerde publiek op een wervelende, nieuwe show voor jong en oud. Twee-en-een-half uur lang genieten van sensationele acrobatiek, fascinerende magie en kostelijke capriolen van clowns die de lach echt aan hun kont hebben! De voorstelling, met live orkest, wordt ieder jaar opnieuw samengesteld met top-acts uit heel Europa. Komt dat zien en geniet o.a. van ijzersterke acrobatiek, innemende dierennummers en hilarische clownerie.

Goedkoop uit met kinderen

RTL presenteert; The Christmas Show 

The Christmas Show: het meest betoverende uitje van wereldformaat voor het hele gezin. Na vier uitverkochte edities wordt de Ziggo Dome ook dit jaar op 21 en 22 december omgetoverd tot een sprookjesachtige kerstdroom, waarin naast een meeslepend komisch verhaal, dans en visueel spektakel natuurlijk ook vele bekende Kersthits voorbij zullen komen.

De vijfde editie van The Christmas Show is gebaseerd op een van werelds meest geliefde verhalen: de legende van Doornroosje. Maar dan in een speciale Kerstbewerking met de titel: Doornroosje en de Kerstprins. Zal het Doornroosje lukken om na 100 jaar slaap met Kerst haar droomprins te vinden?

Bij deze groots opgezette spektakelshow vol romantiek, spanning, humor en schitterende muziek komt iedere bezoeker jong en oud in de ultieme, sprookjesachtige Kerstsfeer.

Goedkoop uit met kinderen
Cast :
Carlo Boszhard
Celinde Schoenmaker
Buddy Vedder
Ilse Warringa
Tim Douwsma
Esmée van Kampen
Famke Louise
Ger Otte

Bestel je tickets voor the Christmas show met korting

Lekker shoppen in december?

kerstmarkt met korting

Samen met je gezin naar een leuke kerstmarkt dit jaar ? Bezoek de kerstmarkt met korting en maak je keuze uit de vele bestemmingen.

Snuif de kerstsferen op en begeef je in een wereld vol magische momenten op één van de grootste kerstmarkten van Nederland, België en Duitsland. Inclusief vervoer per luxe touringcar !

Boek je kerst bestemming als vanaf € 21,95 p.p.Feest dagen tips

De leukste feestdagen tips vind je hier. Met korting naar het kerst circus, lekker goedkoop naar een kerstmarkt of gewoon genieten tijdens de feestdagen, samen met je gezin. We wensen je fijne feestdagen!