Comics Station Antwerpen

Goedkoop uit met kinderen

Nieuw indoor pretpark met al je grote striphelden!

Belgie heeft er een nieuw (indoor) pretpark bij! Comics Station Antwerp, een interactief pretpark voor kinderen van 3 tot 12 jaar, waar alle grote striphelden in verwerkt zijn. Dus zin in een magisch avontuur? Dan is Comics Station Antwerp, hét nieuwe indoor pretpark in Antwerpen-Centraal, echt iets voor jou! Ontmoet alle leuke striphelden van Belgie en Nederland, zoals;

Goedkoop uit met kinderen
De Kiekeboes
Goedkoop uit met kinderen
Jommeke
Goedkoop uit met kinderen
Lucky luke
Goedkoop uit met kinderen
De Smurfen
Goedkoop uit met kinderen
Urbanus
Goedkoop uit met kinderen
Sukske en Wiske

Alle striphelden in één pretpark

Ontmoet en speel mee met de grote stripheldenvan Belgie en Nederland. Suske en Wiske, Lucky luke, de Smurfen, Urbanus en nog veel meer. Beleef net als je striphelden avonturen in het nieuwe indoor pretpark in Antwerpen.

Comics Station Antwerp – indoor pretpark in Antwerpen

Stap in de teletijdmachine met Suske en Wiske, schiet nog sneller dan Lucky Luke en bouw een feestje met de Smurfen. Kortom, je tuimelt van het ene avontuur in het andere. Om te kunnen deelnemen krijgt iedereen bij de ingang van het park een gepersonaliseerde armband. Deze armband:Verzamelt jouw scores per attractie. Zodat je pas echt de strijd kan aangaan met je mede-avonturiers. Registreert gratis de foto’s van jouw avonturen in: Fanny’s Fashion, De Suske en Wiske Toren, De Zotte glijbaan, De Mega zotte glijbaan en de Wanted Poster.

Foto’s Comics Station Antwerp

 

Alle striphelden van belgie in één pretpark

Video Comics Station Antwerp

Adres Comics Station Antwerp

Goedkoop uit met kinderen
Kievitplein, 2018 Antwerpen, België

TAGS

korting op comics station antwerp, korting op comics station antwerp, goedkoop naar comic station antwerp, voordeel comic station antwerp, goedkope entree comic station antwerp, goedkoop uit met kinderen belgie, goedkoop weg in antwerpen, comic station antwerp goedkoop, comic station actie, , gratis kaarten comic station antwerp,Comics Station Antwerp, Striphelden pretpark, indoor pretpark belgie, indoor, nieuw pretpark, korting op pretpark, aanbieding Comics Station Antwerp.